Coppelmans Onafh Herbalife Dist Ellen

Coppelmans Onafh Herbalife Dist Ellen

Welkom bij Gezonde Voeding Weert!
Ellen Coppelmans is onafhankelijk Herbalife distributeur.

In 2004 ben ik met Herbalife in contact gekomen d.m.v. een kleine advertentie in een regionale krant. Na een vriendelijk telefoongesprek werd ik uitgenodigd om naar een businesspresentatie te komen. Op deze bijeenkomst werd uitgelegd wat het bedrijf Herbalife inhoudt,wat hun werkwijze is en welke producten ze gebruiken. Doordat ik het zo interessant vond heb ik me na deze presentatie ingeschreven als distributeur.

Natuurlijk ben ik de producten gaan gebruiken, want hoe kun je anders de mensen overtuigen dat het geweldige producten zijn! Ik ben met het energieprogramma begonnen. Vaak had ik, als de kinderen in bed lagen, geen energie meer om nog iets te ondernemen. Na een paar dagen de producten gebruikt te hebben merkte ik al verschil. Ik had meer energie en was niet meer zo moe. Ook mijn man is de producten gaan gebruiken en wel om af te vallen. In een korte tijd was hij niet alleen 15 kilo lichter maar voelde hij zich ook veel fitter.

Daarnaast zijn deze producten ook geschikt bij veel medische klachten. Door het binnenkrijgen van vitamine en mineralen kunnen veel klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Wist u dat 70% van de klachten waar mensen voor naar de huisarts gaan met voeding te maken hebben.? Ook de conditie van de huid, haar en nagels verbeterde door de producten aanzienlijk. Want de producten zijn een aanvulling en ondersteuning op ons dagelijks voedsel wat helaas niet meer zo vitaminerijk is als vroeger.

Naast de voeding heeft Herbalife ook nog een huid- en gezichtsverzorgingslijn (Nourifusion). Want ook de buitenkant van het lichaam is belangrijk.Wat zo fijn is aan deze producten is dat zij allemaal plantaardig zijn en NIET op dieren zijn getest.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Contactformulier online
  • Gratis gezichtsbehandeling. Vrijblijvend advies

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dietist-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Coppelmans Onafh Herbalife Dist Ellen
Tromplaan 140
6004ES Weert

+31 (0)495 566595

Deel deze pagina

Coppelmans+Onafh+Herbalife+Dist+Ellen img