Pantein Thuiszorg

Pantein Thuiszorg

Pantein wil maatwerk bieden aan iedereen met een vraag op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg. Dit kan alleen als mensen kunnen kiezen uit een goed en veelzijdig aanbod. Met een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, zorghotel, thuiszorg, kraamzorg, huishoudelijke hulp en thuiszorgwinkels biedt Pantein een brede dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, gezondheid en zorg
.
Middenin de samenleving
Om te kunnen voldoen aan de zorgbehoefte staat Pantein middenin de samenleving. We willen graag dichtbij de mensen staan, zodat we weten wat er leeft en speelt en daar ook iets mee doen. Een goede binding met de regio leidt tot een betrokken en persoonlijke relatie met onze klanten. Dat is wat we graag willen. Dat past bij ons.
Onze medewerkers werken met plezier en passie aan de gezondheid, zorg en welzijn van onze klanten. Dat doen ze in de eerste plaats door goed naar hen te luisteren. Deze klantgedreven houding zorgt ervoor dat mensen zich thuisvoelen bij ons en dat zij de zorg en service krijgen die nodig is, in een vertrouwde omgeving. Bij hen thuis of bij ons thuis. Vertrouwd en betrouwbaar.

Voorkomen is beter dan genezen
Niet alleen als mensen ziek zijn of zorg nodig hebben, zijn we er. We helpen ook om zo gezond mogelijk te blijven. Daarom ontwikkelen we gezondheidsprogramma's, samen met andere partners, zoals gemeenten, welzijnsinstellingen, het onderwijs en huisartsen. Programma's die helpen de gezondheid te verbeteren of in geval van ziekte zo veel mogelijk te behouden.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Pantein Thuiszorg

  • Advies
  • Begeleiding
  • Behandeling
  • Voedingsadvies

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dietist-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Pantein Thuiszorg
Postbus 109
5400AC Uden

+31 (0)900 8803

Deel deze pagina

Pantein+Thuiszorg img