Voedingsadviescentrum Midden NederlandGeopend tot 21.00

diëtisten - Voedingsadviescentrum Midden Nederland - kaartoverzicht

Voedingsadviescentrum Midden Nederland


Begeleiding op maat door een voedingspsycholoog. Dat is wat Voedingsadviescentrum Midden Nederland onderscheid van diëtisten, gewichtsconsulentes en voedingskundigen. Niet alleen aandacht voor wat er wordt gegeten, maar vooral ook voor waarom. Geen standaard menu's of recepten om af te vallen of aan te komen, maar begeleiding toegepast op jouw situatie en hulpvraag.
 
Bij Voedingsadviescentrum Midden Nederland komen kennis van voeding en psyche bij elkaar. Noodzakelijk, want eten is zoveel meer dan alleen het nuttigen van voedingsstoffen. Eten maakt een groot deel uit van ons dagelijks leven en we worden er constant door omringd en mee geconfronteerd. Het heeft invloed op hoe we ons voelen, zowel in positieve als in negatieve zin. Voor sommige mensen staat eten gelijk aan gezelligheid, anderen eten juist in tijden van stress. We weten echt wel dat een salade gezonder is dan een patatje mayo, maar toch gaan we vaak massaal voor dat patatje! Waarom eigenlijk?
 
Voedingsadviescentrum Midden Nederland is gespecialiseerd in de  voedingskundige en coachende/psychische begeleiding van zowel kinderen, jongeren als volwassenen en biedt voor de verschillende leeftijden en hulpvragen specifieke programma's aan. Of het nu gaat om afvallen of aankomen, om overgewicht of ondergewicht of over andere voedingsproblemen, je kunt terecht bij Voedingsadviescentrum Midden Nederland te Hoevelaken.

Openingstijden

Open
Sluit om 21.00
maandag8.00 - 21.00
dinsdag8.00 - 21.00
woensdag8.00 - 21.00
donderdag8.00 - 21.00
vrijdag8.00 - 21.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Voedingsadviescentrum Midden Nederland
Hogebrinkerweg 10
3871 KN Hoevelaken

+31 (0)614506509
diana@spruitjesenzo.nl

KvK

Nummer
62901303

Status
Actief

Deel deze pagina

Voedingsadviescentrum+Midden+Nederland img