Diëtistenpraktijk Barneveld

Gesloten (vr 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

diëtisten - Diëtistenpraktijk Barneveld - kaartoverzicht

Diëtistenpraktijk Barneveld

De dietist is een specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Ook is de dietist een coach die u kan helpen bij het omgaan met (sport) voeding en het volgen van een dieet. Bij ziekte waarbij aangepaste voeding ( bijv. drink- of sondevoeding) nodig is, kan de dietist u deskundig begeleiden en adviseren. We kennen de dagelijkse realiteit en weten hoe moeilijk het soms is om op een goede manier met voeding of dieet om te gaan. We helpen u om uw dieet of voeding goed in te passen in uw dagelijks leven. De nieuwe voedingsgewoonten moeten een manier van leven worden waar u zich plezierig bij voelt.

Bij de eerste afspraak gaan we samen met u na wat de vraag of het probleem is. Hierbij wordt eventueel ook de informatie van uw huisarts betrokken. Daarna worden zaken zoals eetgedrag, de inkoop en de tijd voor koken, de organisatie rondom het eten, de valkuilen en de balans tussen eten en bewegen bekeken. Als dit op een rijtje staat bespreken we samen de beste behandelmethode en krijgt u een persoonlijk advies mee waarbij rekening gehouden wordt met de eigen wensen. Zo'n eerste afspraak duurt ongeveer een uur. Tijdens de vervolg afspraken wordt gekeken hoe u omgaat met uw voeding en dieet en bespreken we de problemen die zich voordoen.

Services

  • Alleen op afspraak
  • huisbezoek op verwijzing (huis)arts

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 15 aug om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dietist-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Diëtistenpraktijk Barneveld
Nieuwe Markt 1/M/ ASKLEPIOS
3771CB Barneveld

+31 (0)342 412756

Links

Website
-

Deel deze pagina

Di%C3%ABtistenpraktijk+Barneveld img